Loading...
testimonial
Kalite&Hijyen
Kalite&Hijyen

Kalite&Hijyen


 
Güvenli gıda için güvenli hammadde temini şarttır! İlkesini benimseyerek, Türkiye´de alanında kaliteli üretim yapan tanınmış firmalarla çalışmaktayız. Ayrıca hammadde güvenliğini, ürün analizleri, sertifikalar ve belgelerle denetimlemekteyiz.

Tüm mutfaklarımızda uygulanmakta olan yönetim sistemlerinin etkinliği Hijyen&Kalite Yönetim Departmanında görevli gıda mühendisi ve gıda teknikerlerimizce periyodik olarak denetlenmektedir.

Üretim alanında üretimle ilgili tüm personelin ağız maskesi ve bone takma zorunluluğu vardır. İmalat personelleri kendilerine özel terliklerle imalat alanına girebilmektedir. Görevliler dışında üretim alanına girenler ise bone, galoş ve maske takmak zorundadır.


İşletmemizde HACCP kurallarına uygun şekilde üretim yapılmaktadır.

Ürünlerimizin raf ömrü uygun saklama koşullarında (0/+4C de 15 gün - 18C de 4 ay) tüketilmesini tavsiye ederiz.